Szállítási Információk

Házhozszállítás menete:

A rendeléseket a webáruház általában 1-2 munkanapon belül tudja teljesíteni, amennyiben az adott termék raktáron van. A webáruház törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem felel azért, ha a fenti szokásos szállítási idő nem tartható.

Az esetleges késedelem esetén, a webáruház minden esetben értesíteni fogja a vásárlót, a megrendelt termék várható kiszállításának időpontjáról.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag és a termék sértetlenségét, darabszámát ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni. Mennyiségi hiány vagy sérült csomagolás, termék esetén a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hiányt vagy hibákat. A jegyzőkönyv felvételének hiányában a webáruház semmilyen mennyiségi reklamációt nem fogad el, ez alól kivétel ha a csomag felbontásáról videofelvétel készül, amelyen jó minőségben, egyértelműen látszik, hogy a csomag a felvétel indulásakor bontatlan volt (a csomag minden oldala felvételre kerül), és a felvétel vágatlanul rögzíti a csomag teljes tartalmát. 

Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.  A kiszállítás munkanaponként 8-18 óra között történik. A vásárló köteles olyan szállítási címet megadni, ahol a fenti időintervallumban elérhető.

A termék vételárának és szállítási költségének kifizetése „utánvéttel” történik. Utánvét esetén a futár kizárólag készpénzt fogad el.

A szállítást a SPRINTER futárszolgálat végzi, illetve a kijelölt pick-pack ponton is átvehető az áru.

A szállítás díja egységesen 990.-Ft.

10.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás INGYENES!